Falafel

När alla andra väljer snabbmat, då äter jag falafel. Det finns massor att säga om falafel och lita på att jag kommer försöka säga en massa om det, Men inte idag, idag har jag spelat tv-spel och det har tagit lite mer tid än jag räknade med så tid för att pyssla med bloggen blev det inte så mycket över.

Bloggen låter mig göra Kategorier och Etiketter, jag är inte helt klar över skillnaden än, men tror att Falafel är en etikett jag ska skapa och sätta på det här inlägget. Sen (om jag kommer ihåg det) kan jag sätta det på framtida inlägg och då kan du se alla inlägg om falafel genom att klicka på etiketten. Hur det skiljer sig från att jag stoppar in alla de inläggen i en katergori som heter mat (som förutom att den då rymmer mer) kan jag alltså inte avgöra men det kommer vi kanske på.

Falafel, som sagt, jag åt en igår från Lundafalafel med Mangosås och babaganoush. De friterar falafelbollarna medan man väntar – det är rätt. Att plocka fram halvfabrikat ur frysen och fritera är fel.

Tillverkning, tillbehör, rulle eller tallrik, pommes eller bulgur, de olika såserna och skillnader mot kebab är sånt jag har funderat på sen jag träffade bloggen och som väl kommer att hamna under etiketten i framtiden.

Men nu tillbaks till tv-spelet, jag hoppas på att hinna med ungefär en timme till innan det är dags att borsta tänderna och gå och lägga sig.

Gårdagens falafel, var i rulle:

Falafel_scaled

En reaktion på “Falafel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *