Nu kör vi!

Kort: Nytt år, Ny blogg.

Långt: Jag var och fick en ny tatuering i mellandagarna, 2:a sittningen på en lite större sak hos samma kille som har gjort de flesta av mina andra tatueringar när han i förbigående frågade om jag inte skulle blogga mer? Jag gjorde ju det, förr, när jag åt kött men någonstans på vägen mitt i allting rann det ut i sanden och några planer på att ta upp det igen hade jag inte – det var jag rätt säker på. Här är vi nu.

Jullovet har varit bra och inte så lite slappt, precis den drivkraft som behövs för att få fart på ett sånt här projekt. Men någon måtta får det vara, jag tänker försöka smyga igång det lite pö-om-pö och låta det hitta formen så att vi inte tröttnar direkt. Jag har några lösa idéer om hur och vad jag vill att den här bloggen ska bli. Att köpa en ny domän och faktiskt koppla ihop den med mitt befintliga webbhotell (där jag har lite annat krafs) och installera WordPress (ja, det visste jag inte då, någonsorts cms var tanken) har varit en sådan idé som har fått ligga och mogna (ganska länge) tills det kom incitament. Här är vi nu.

Sånt som man kan hoppas på att det blir här: Det borde bli bilder på mat eller ja, de kan man se på min facebook och instagram eftersom jag de senaste åren har fotograferat allt jag äter (inte helt sant – men ni fattar) som någon sorts seriemördare som samlar trofeer och återupplever sina kickar. Tanken nu då, var att komplettera bilderna med antingen recept och tillverkning om det är något jag gör själv eller ett utlåtande/rekommendation om det är något jag beställer in.

Sen har jag någon vag idé om att jag borde stuva in information (eller kanske snarare länkar till information) som jag letar efter så att jag vet var jag har den när jag behöver den. Men nätet är som det är, den informationen lär ruttna bort tills nästa gång jag har nytta av den men som långtidsminne kan den ju få fungera. Det får tänkas lite mer på hur det ska gå till.

Och så hade jag nog tänkt försöka använda lite utrymme till det här om att vara vegan, det finns nog lite att säga om det känns det som. Men det måste mogna mer och med lite tur är det här den spark i röven jag behöver för att formulera mig om att vara vegan (varför det nu skulle behövas).

Kanske också att det blir något litet då och då om mat generellt, även om jag är vegan nu så tog det mig 40 år att hitta dit ,ett och annat på vägen har ju format en.

och så hoppas jag att vi har kul på vägen. Här är vi nu.

 

2 reaktion på “Nu kör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *