Soylent green

Här är en idé, varför börjar vi inte äta människor? Vårt enda incitament för att äta något (eller låta bli) verkar vara att det är gott. Jo, det ska ju helst vara nyttigt men att äta människa borde vara nyttigare än mycket annat vi stoppar i oss, bra med protein skulle vi också få och det är tydligen så viktigt att vi måste påminna varandra om det.

Nej, nej, Jag tänkte inte att vi skulle börja slå ihjäl mäniskor. Vi skulle ge dem ett bra liv och sen skulle vi avliva dem humant. Man kunde ju ha dem frigående inomhus med möjlighet att komma ut lite i en rastgård på sommaren. Vi skulle ge dem ekologisk mat och en soffa att sitta i.

Det kanske skulle ta för lång tid att föda upp? Man äter ju självklart upp dem innan de är fullvuxna sen blir de lätt sega och tar fruktansvärt lång tid att koka. Om man har en elefantunge så tar det 6 år innan den är så stor att man kan använda den för att dra timmer i skogen/djungeln och den ska ha en farlig massa hö under tiden men det är ju inget som hindrar att man använder dem, då kan man väl vänta 3-4 år innan man äter upp en människa.

Men vi äter ju inte människor nu? Vi äter ju inte insekter heller men det är det ju tal om att vi borde lära oss, då kan vi väl lära oss att äta mäniskor med. Människa ska tydligen smaka lite som gris och det verkar ju populärt. Kannibaler (de som redan har sett ljuset) kallar ju människor för den upprättgående grisen.

Vill man slippa de ”otäcka” delarna på insidan och bara äta kotletterna, filérna och skinkorna kunde man ju lämna inälvorna till återvinning och organdonation. Kan man redan nu ha nytta av att transplantera organ från grisar till människa borde det ju vara enklare att transplantera direkt mellan människor. Bara organdonationerna borde ju räcka som argument för att börja äta människokött. Helt skippa allt tjafs om stamceller och odling av kött, det finns ju redan – bara att skörda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *