Peace, Love & Bullshit

Ni vet hur roligt det är med gamla skämt, och tack vare internet och sociala medier kan du ha hör ett skämt för första gången och tycka det är jätteroligt men handlar det om veganer, vegeterianer eller folk som inte äter kött är det troligt att jag redan har hört det ett par gånger – jag kanske rent av skrattade åt det första gången jag hörde det (jag kan till och med ha det på en fånig t-shirt från tiden när jag själv åt kött: Meat is murder, tasty tasty murder).

Vegetrian är ett gamalt indianskt ord för dålig jägare.

Postar du det på nätet i en grupp där jag är med brukar jag bara ignorera dig, har jag en dålig dag säger jag ifrån att det där är inte roligt längre (har jag en halvdålig dag håller jag med någon annan som säger att det där är inte roligt längre). Med det brukar saken vara ur världen (och du får ett par likes från andra människor som har bott under en sten och inte heller har hört ditt roliga veganskämt tidigare). Lämna det vid det, gå inte full retard när jag inte jublar. Kom inte och säg att smaken är som baken eller att veganer inte har någon humor, bli inte en dryg idiot över en sån skitsak som ett dålig skämt som du var bland de sista att höra.

Din mat bajsar på min mat – hysteriskt roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *