Växtätare

”Rawr”

Växtätare är väl ett gulligt namn på veganer som inte vill skylta med att de är veganer. Jag såg det på Flashback och tänkte att de kunde man lägga på minnet. Det fokuserar tydligen på vad man äter istället för att fokusera på vad man inte äter.

Ett annat tips var att inte tydligt skylta med sitt kostval och att inte direkt när man träffar någon börja med att tala om att man är vegan. Det kan göra dem man möter rädda och aggressiva. Killen där borta är snäll mot och bryr sig om djur – fattar man ju hur hotfullt det är.

Vem som helst kan bli vegan, det är inte svårt alla kan vänja sig vid att äta äcklig mat.

Jag känner av min proteinbrist så jag ska avrunda här, jag känner mig lite blek och glåmig och om jag ska orka upp på mina höga hästar imorgon behöver jag en god natts sömn.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *