R-ice and shine

Hallaau bloggen. Och Nej – jag har inte glömt bort er, det har bara rullat på lite snabbare än vanligt. Har ni haft en bra påsk? Njutit av hönsplågeri och frossat i deras ofödda foster? Det är ju ett lite besynnerligt sätt att fira på men Hey, vad ska man göra det är ju tradition liksom. *fuckers*

Året börjar bra med två tv-spel (Dying Light och Bloodborne) som mycket väl båda 2 skulle kunna bli årets spel släpps i februari/mars fortsätter det så här kommer bloggen att få det tufft att konkurrera och då slåss ni redan med kolonilotten (nytt äppleträd satt som ska formas enligt sned kordong). Trädgårdsarbete är en bra hobby om man har ett stressigt jobb, inte för att man inte blir stressad av att ha en trädgård som också ska hinnas med utan för att den tuffar på i sitt eget tempo och det är bara att följa med.

En annan trevlig nyhet är R-ice från GB. En glasstrut som är helt vegansk (mjölk, laktos, soja och glutenfri) – det låter ju som något man ger till stackars allergiska barn som inte kan äta något annat men den var mot alla odds riktigt god, inte okej god utan god så att man skulle kunna välja den på egna meriter. Trist nog får man väl räkna med att de köttisar man känner kommer gå man ur huse för att hitta på olika anledningar att inte äta den (och jag är beredd på att höra några av de dummaste saker man kan tänka sig – för det är så det brukar gå, vettiga människor blir helt dumma i huvudet för att motivera att de ska äta vad fan som helst, om det inte är något man vill att de ska prova för då måste de äta samma skit som de alltid äter, hej Capricciosa). Tvyärr är det ju också så att om någonting råkar vara veganskt kommer ingen att prova det av misstag, alla andra glassar i hela världen måste ha smält för att ”vanligt” folk skulle få för sig att prova den här och säkert skulle mer än hälften av dem välja att hellre avstå. Jaja, mer veganglass till mig.

Men alltså om man mot förmodan skulle prova den, så är den mjuk (inte så sönderfryst som ko-glass blir), smakar inte annorlunda, kostar som andra glasstrutar i den storleken, finns överallt där det finns GB glass (utom hos Ica Söderlivs i Lund men det kan ju vara för att den är ny, troligare än att de sålt slut på den när jag var där). Tydligen ska det finnas fler veganska nyheter i det svenska glassutbudet i år men de har jag varken sett eller provat än men det här skulle mycket väl kunna bli en av de bästa veganglass somrarna på mycket länge.

Bring it on – jag är redo!

2 reaktion på “R-ice and shine

  1. Ha! Hitttade dig här med. Du kan inte flyga under min JG-radar. Och jag återkommer med mina ev ursäkter att inte tugga den där R-type glassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *